EDITERRACADEMY

Voor persoonlijke ontwikkeling & duurzame groei

Met de EditerrAcademy word je een echte expert in je vakgebied, maak je andere disciplines eigen of verbeter je je soft skills. Alles voor jouw ontwikkeling – op één plek.

Klaar voor de toekomst

Innovatie is voor de installatiebranche erg belangrijk. Zo kunnen we immers steeds efficiënter en effectiever verduurzamen. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar dan ook snel op. Technische specialisten en adviseurs worden daarmee in de toekomst steeds belangrijker.

Om goed te kunnen blijven werken, moet je je dus blijven ontwikkelen. Op technisch én persoonlijk vlak. Hoe? Door samen te werken en kennis te delen. Door up to date te blijven met de nieuwste technieken en innovaties. En door bijvoorbeeld je communicatie- en managementvaardigheden te verbeteren.

Met de EditerrAcademy bieden we jou een platform voor die ontwikkeling. Wij stomen je klaar voor de verduurzaming en de energietransitie voor onze samenleving.

WIJ BIEDEN

Trainingen, opleidingen & bijeenkomsten

Aan de hand van je expertise en wensen volg je op maat gemaakte opleidingen en trainingen. Maar ook jouw huidige kennis en ervaring zijn goud waard. Daarom organiseren we regelmatig (informele) bijeenkomsten voor vakgenoten en professionals met dezelfde passie voor techniek. Kennisdeling op een leuke maar no-nonsense manier. Je wordt zo een belangrijke schakel in ons betrokken team van technici.

business-engineer-contractor-who-contracts-min

Persoonlijke ontwikkeling & groei

Ja, vaktechnische opleidingen en trainingen zijn belangrijk. Maar we geloven ook in persoonlijke ontwikkeling op sociaal vlak en andere soft skills. Je doet je werk namelijk beter en met meer plezier als je bijvoorbeeld effectiever weet te communiceren. Als je je tijd beter in kunt delen. Daarom volg je ook trainingen gericht op jouw eigen doorontwikkeling. Zo kun je doorgroeien naar nieuwe of andere functies!

Onze opleidingen & trainingen

Elektro- & installatietechniek

Diverse opleidingen op het gebied van elektrotechniek en installatietechniek voor technici die specialist willen worden – of blijven.

Advieskunde

Ben je een adviseur of wil je een consultant worden? Verbeter dan je adviesvaardigheden met een training Advieskunde.

Duurzaamheid

Jij wilt organisaties zo goed mogelijk verduurzamen. Met trainingen op het gebied van duurzaamheid blijf je op de hoogte van de beste technieken.

Energie

Geïnteresseerd in de energietransitie? Volg dan een training of opleiding op het gebied van energie en word in no time een (nog betere) expert.

Communicatie

Mailen, bellen, presenteren… je communiceert de hele dag door. Met een communicatietraining haal je daar het maximale uit.

Management

Volg een managementtraining en leer projecten te managen, planningen te maken of persoonlijke leiderschap te tonen. Wat je maar wil.

Samen ontwikkelen Samen innoveren Samen technische kennis gebruiken

om te verduurzamen.

Fris, vernieuwend en zeer persoonlijk.