Technische specialisten voor organisaties & bedrijven

Verduurzamen. Bezuinigen. Besparen. Bedrijven willen vaak wel (of moeten zelfs), maar hebben simpelweg niet de kennis en kunde in huis om de energietransitie op te pakken. Daarom huur je eenvoudig onze externe technici in. Gewoon op projectbasis. Wij begeleiden, ondersteunen of ontzorgen jouw organisatie volledig op weg naar een duurzame toekomst.

 

Wij maken verduurzamen toegankelijk

Of in ieder geval makkelijker. Want uitgerust met een gereedschapskist vol technische know-how en skills beschikken onze specialisten in de elektro- en installatietechniek over alles om de stap naar verduurzaming te kunnen zetten. Van advies en ontwerp tot montage en onderhoud.

En er is meer. Eindgebruikers stellen steeds meer eisen en voorzien zichzelf goed van informatie. Om tot de beste resultaten te komen moet de installateur van de toekomst dus meer dan ooit zijn ervaringen delen en overleggen met alle stakeholders. Daarom zijn onze technici in staat om met meerdere partijen te schakelen én hun wensen feilloos te vertalen in technische mogelijkheden. Gegarandeerd.

Samen op weg naar een betere toekomst

Consultants van Editerra zijn een toegevoegde waarde voor ieder project. Groot of klein. Eenvoudig of specialistisch en complex. Wij denken mee en delen onze kennis. Want alleen samen creëren we een betere leefomgeving.

climbing-helping-team-work-success-concept-min
businessmen-are-teaming-up-with-engineers-run-solar-power-investment-business-that-is-must-future-photovoltaic-panels-require-experts-install-photovoltarians-business-sector-min
En dus niet alleen op technisch gebied. Onze medewerkers zijn ook op sociaal vlak getraind en zijn dus in staat om zowel hun hard skills en soft skills in te zetten bij hun opdrachtgevers. Dat werkt wel zo prettig – en efficiënt.

Wij hebben de volgende profielen op projectbasis beschikbaar

Samen ontwikkelen Samen innoveren Samen technische kennis gebruiken

om te verduurzamen.

Fris, vernieuwend en zeer persoonlijk.