(Junior) Consultant Energie & Duurzaamheid

Regio

Nederland

Profiel

Junior/ Medior/ Senior

Opleidingsniveau

MBO/HBO/WO

Richting

Consultancy

Expertise

Energietransitie/ Duurzaamheid

Wat houdt (Junior) Consultant Energie & Duurzaamheid in?

Als Consultant Energie & Duurzaamheid werk je aan verschillende projecten op het gebied van verduurzaming en de energietransitie.

Dit doe je bijvoorbeeld bij, installatiebedrijven, bouwbedrijven, vastgoed organisaties, projectontwikkelaars, ingenieursbureaus, overheid, gemeente en in de industrie.

De opdrachten zijn gevarieerd en zijn zowel technisch als beleidsmatig van aard. Je begeeft je grotendeels op strategisch en tactisch niveau maar communiceert ook operationeel.

Je helpt opdrachtgevers met vraagstukken, verkent mogelijkheden en brengt kansen in kaart. Je weet de wensen en behoeften te vertalen naar een concreet plan van aanpak en werkt aan projecten in zowel initiatief- als uitvoerende fase. Je zorgt bijvoorbeeld dat het duurzaamheidsbeleid van organisaties meer vorm krijgt, begeleid bij organisatorische verandering en creëert bewustwording of je houdt je bezig met technische en toekomstbestendige verduurzaming van vastgoed. Dit afgestemd op jouw expertise.

Samen maken wij de aarde toekomstbestendig

Werk samen aan een duurzame toekomst, versnel de energietransitie en bouw mee aan een toekomstbestendige aarde. Het klimaat en de wereld is aan het veranderen en de komende jaren gaat de visie op verduurzaming en de energietransitie steeds meer naar concrete uitvoering en implementatie.

Help mee en zet jouw kennis en enthousiasme in om hier een mooie en betekenisvolle bijdrage aan te leveren.

Editerra adviseert, ondersteunt en helpt bedrijven en organisaties hiermee.

Wie ben jij?

Je hebt passie voor duurzaamheid en de drive om de transitie te versnellen. Je bent sociaal sterk en vindt het leuk om naast technisch werk ook met klanten en stakeholders bezig te zijn.

Bijpassend afgeronde studie

Je hebt een afgeronde mbo, hbo of wo studie in een technische, bedrijfskundige, milieukundige/ duurzaamheid richting of vergelijkbaar

Sociaal sterk

HBO/ WO werk en denk niveau

Communicatief vaardig en een verbinder

Pionier in nieuwe gebieden aankaarten

Wie zijn wij

Bij Editerra werken consultants en technische specialisten aan diverse projecten, van initiatieffase tot realisatie, gericht op verduurzaming en de energietransitie met ieder zijn eigen specialisme en expertise. Uitgangspunt is de kennis en kunde van jou als individu zo in te zetten dat werkplezier, uitdaging, afwisseling en persoonlijke ontwikkeling optimaal benut worden en we hierdoor samen onze aarde toekomstbestendig kunnen maken voor onszelf en de komende generaties.

Wat kan je van Editerra verwachten

Projecten die bij je passen

Projecten en opdrachten afgestemd op jouw expertise en voorkeur

Diversiteit of juist 1 opdrachtgever

Werk aan verschillende projecten bij diverse opdrachtgevers. Of juist bij 1 vaste opdrachtgever.

Ontwikkeling, opleidingen en doorgroeien

Kennisdeling d.m.v. vakgroepen en bijeenkomsten en krijg opleiden zodat je kan doorgroeien met de EditerrAcademy

Bepaal je eigen carrièrepad

Samen met Editerra kijk je naar je interesses en ambitie en bepaalt zelf de richting en vorm van je carrière, wij helpen je daarbij

Betrokkenheid, waardering en veel vertrouwen

Uitstekende primaire-en secundaire arbeidsvoorwaarden

Goed salaris

Afgestemd op jouw ervaring en expertise

Veel vrijheid en regie in werkzaamheden

Enthousiast geworden!? Solliciteer nu!

Wil je meer informatie wat Editerra voor jou kan betekenen? We komen graag met je in contact om alle mogelijkheden en je wensen te bespreken.

Bereikbaar van 8:30 tot 17:30

Adres, Zutphenseweg 6, 7418 AJ Deventer